torsdag 8. mai 2014

Kampreferat Oppegård 2 - KFUM, onsdag 7. mai 2014 (seriestart)


Årets første kamp gikk på ny og fin kunstgressbane på Østli skole på Oppegård. Tidlig kampstart (17:00) bød på noen transportutfordringer, men til slutt hadde vi fullt lag, minus June som dessverre var syk i dag.

Vi ble enige med det andre laget og dommeren om å følge forbundets anbefaling om lavt press når motstanders keeper har ballen. Det vil si at lagene får tid og rom til å sette igang spillet med gode pasninger og valg med ballen. Vi så flere gode prov på at jentene skjønner verdien av å spille pasninger til hverandre og de klarte å flytte ballen høyt opp i banen. I dag skortet det litt i avslutningsfasen, samt at Oppegårds kontringer ble veldig farlige.

Jeg synes at resultatet 1-7 eller var det 1-8(?) var svært urettferdig tatt spillets gang i betraktning, men jeg er sikker på at dette kommer til å løsne. Særlig også når jentene etterhvert synes det er like kjedelig å slippe inn mål som det er gøy å score mål :) Når det er sagt så var det mye bra forsvarsspill og ikke minst keeperspill i dag også.

Ingrid spilte sin aller første fotballkamp i dag og debuterte med bravur. Hun hadde mange gode involveringer og fant fort ut at det ikke var så skummelt å spille ordentlig fotballkamp som man kanskje skulle tro på forhånd :)

Dagens målscorer var Anna som reduserte på overtid i andre omgang. Et langskudd som dalte inn over Oppegårds keeper ga serieåpningens mest fortjente scoring (i mine øyne hvertfall ;-)

Vi gleder oss til neste kamp om en uke. Heia Kåffa!

-fredrik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar