onsdag 28. mai 2014

Kamp nr. 4 KFUM - Bækkelaget 28. mai

Det var ti topptente jenter som møtte opp til kamp i ettermiddag. Litt fravær grunnet sykdom, Miley Cyrus og annet gjorde at vi hadde tre innbyttere i dag. Fint vær og nyslått gress satte en fin ramme på kampen.

Dagens Fair Play-kaptein var Victoria. Hun gikk foran som et veldig godt eksempel og scoret allerede i kampens første angrep! Kåffa fortsatte overtaket i hele første omgang og vant den 4-0! Keeper Frida hadde svært lite å gjøre som målvakt i første omgang.

Utover i andre omgang fikk BSK sette inn en ekstra spiller og da ble det jevnere. Blant annet måtte Paula hente frem flere ordentlig gode redninger. Likevel klarte vi å holde buret rent i hele kampen. Vi scoret fem mål til i andre omgang. Flere av målene kom etter meget gode angrep hvor vi klarte å holde bredden og bruke hele banen. Det var gøy å se på. Dermed ble sluttresultatet 9-0, og årets første seier for KFUM var i boks!

Neste kamp er førstkommende mandag borte mot Nesodden, men først er det 3vs3 på KFUM Arena på søndag. Det gleder vi oss til.