tirsdag 20. mai 2014

Kamp nr 3. 19. mai 2014: Lambertseter - KFUM

Sesongens tredje kamp ble spilt under truende regnskyer på Lambertseter, men heldigvis holdt regnet seg nesten helt unna, og heller ikke tordenværet merket vi noe til.

Vi stilte med nesten fullt lag også i dag, og hadde fem innbyttere. Stina var dagens fair play-kaptein og gikk foran som et godt forbilde både på banen og på sidelinjen. Anna og Rikke delte på keeperjobben.

Kampen begynte bra og var jevnspilt, men Lambertseter fikk etterhvert kommet til målsjanser og scoret fire ganger før pause. Etter pause så fikk Kåffa opp innsatsen et par hakk og det gjorde at spillet foregikk på Lambertseters banehalvdel. God innsats kombinert med gode pasninger gjorde sitt til at vi fikk redusert hele tre ganger før de siste ti minuttene. Stina, Synnøve og Frida scoret hver sin gang.

I iveren etter å score 4-4 glemte vi nok oss litt ut alle som en, både spillere og trenere. Det førte til at Lambertseter fikk kontret inn 5-3. Helt på slutten greide de å score to mål til slik at sluttresultatet ble 7-3 til hjemmelaget.

Det var moro å se at vi klarte å spille en så god annenomgang, som faktisk endte 3-3. Det viser at det er fullt mulig å ta igjen en stor ledelse, og det skal vi klare neste gang. :-)

Det er også fint å se at stemningen i laget er god selv om vi ligger under, og alle er flinke til å oppmuntre hverandre. Det er sånt som kjennetegner gode lag.

Neste kamp er hjemme på Ekeberg mot Bækkelaget, onsdag 28. mai kl 19:30.