mandag 7. mai 2012

Laginndeling 2012-sesongen

Lagene er nå satt opp sendt på e-post til foreldrene, oversikt over laglederne ligger i "Lagene".

Vi holder disse lagene fram til sommerferien, men er åpne for å gjøre justeringer om det trengs. Det er viktig at det er gøy å spille kamp! Som lagledere og publikum har vi alle et ansvar for at jentene får fine opplevelser på trening og kamper. Under har jeg satt inn forledrevettreglene fra Norges fotballforbund. Disse bør dere være kjent med.

Foreldrevettregler
Som foresatte og foreldre kan du bidra til å gjøre barnefotballen til en opplevelse for barna. Her er noen huskeregler:

  1. Støtt opp om klubbens arbeid – gjennom foreldremøter forankres fotballens og klubbens verdisyn.
  1. Møt fram til kamper og treninger – du er viktig både for spillerne og miljøet.
  1. Gi oppmuntring til alle spillerne i med- og motgang – dette gir trygghet, trivsel og motivasjon for å bli i fotballfamilien lenge.
  1. Vi har alle ansvar for kampmiljøet – gi ros til begge lag for gode prestasjoner og Fair Play.
  1. Respekter trenerens kampledelse – konstruktiv dialog om gjennomføring tas med trener og klubb i etterkant.
  1. Respekter dommerens avgjørelser – selv om du av og til er uenig!
  1. Det er ditt barn som spiller fotball. Opptre positivt og støttende – da er du en god medspiller!

Noen av jentene har ikke fått kåffatrøye enda. Jeg har bestilt flere, og alle vil få egen trøye med nummer så fort de blir levert. Denne skal være med på alle kamper. Vi har valgt å gjøre det slik at alle tar vare på egen trøye, på denne måten slipper vi å samle inn og organisere vask. Minner om at trøya er til låns. Neste år vil det bli mulighet for å kjøpe egen drakt med påsydd navn. Minner om at frafall på kamp må meldes til laglederne, i så god tid at det er mulig å evt. låne spillere fra andre lag om det trengs. Husk også å ta av øredobber, evt tape over, og å ta av smykker på kamper.

Hvert lag har fått en bag/sekk med diverse utstyr, blant annet keeperdrakt, hansker, veste, fløyte og førstehjelpsutstyr. Disse har laglederne ansvar for at er med på hver kamp. På hjemmekamper stiller vi også med dommer. Lagledere fordeler kampene seg i mellom. Er det kamper det er vanskelig å få til ledelse på, spør vi hverandre! Med så mange som kan være med, bør vi få til en serie uten alt for stor belastning på hver enkelt.

Jeg ønsker en åpen, inkluderende, hyggelig og sportslig tone på treninger og kamper. Det er viktig å huske på at barnefotball er for alle, og det kan være ulike grunner til at jentene vil være med på laget. For noen er det en sterk fotballinteresse, for andre er det å være sammen med venninder viktigere. I Kåffa er det plass til begge disse, og alle dem som er i mellom.

Håper vi ses på mange treninger og kamper framover!

Hilsen Thor Jørgen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar