onsdag 2. mai 2012

Informasjonsmail 1 våren 2012


Aller først: Velkommen til alle nye spillere! Det er gøy at vi i løpet av våren har fått mange nye spillere både fra 2003- og 2004-årgangen.

Treningstider
Trening ute fra onsdag 2. mai kl 18-19. Vi møtes på gresset mellom Ekeberg Kunstgress og  de gule hyttene på Brannfjell. Her er det god plass, og mulighet for mange gode øvelser. Husk leggskinn! Jeg syns jentene har veldig godt av å spille på vanlig, litt tungt gress. I serien spiller vi ofte kamper på gressbaner, og det er en fordel at jentene er vant til å spille ball på tungt underlag. I tillegg sparer vi ganske mange penger, siden lagene må leie plass på kunstgressbanen. Vi tar i år som i fjord værforbehold ved store nedbørsmengder. Hvis det er så dårlig vær at idrettsetaten stenger gressbanene i Oslo, avlyses treningen. Dette kan dere undersøke på telefon 815 50 585. Det samme gjelder ved kamper i Oslo.

Seriespill
I serien skal vi stille med 3 lag. For å få dette til, må vi ha hjelp! Jo flere jo bedre, og jo mindre belastning på hver enkelt. Dere som ofte er med og ser på, trenger vi som lagledere og/eller dommere. Jentene syns det er veldig stas å ha mamma eller pappa med. Selv har jeg egentlig aldri vært spesielt interessert i fotball, men vi spiller med barnefotballregler med forsiktig dømming, og dette kommer dere også fort inn i. Laglederjobben går mest på å passe på at alle får spilt omtrent like mye, og at jentene passer på plassene sine. Se http://www.fotball.no/Documents/PDF/2011/Breddefotball/Spilleregler_for_spill_barnefotballr-utdrag-hefte_2011.pdf?epslanguage=en for regler i barnefotballen. Fint om jeg får beskjed før lørdag om du kan stille som lagleder/dommer. Blir det for få, purrer jeg i løpet av uken. Det er ikke mange kampene vi snakker om, og kan mange være med, blir det enkelt for alle.

I serien i fjor stilte vi med to lag, med mange spillere på hvert lag. Allikevel hendte det at vi stod uten innbyttere på et par kamper. Hvis det er kamper spillerne ikke kan stille på, må lagleder få beskjed i rimelig tid, slik at det er mulig å låne spillere fra de andre lagene. Ved klassebursdager o.l står vi i fare for ikke å kunne stille på kamp.

Terminlisten er vedlagt, utkast til lagoppsett vil bli klart i løpet av uka. Det er utfordrende å sette opp lag i år. Jeg vil forsøke å holde de jentene som går på samme skole på samme lag, og blande 2003- og 2004-jenter.  Når du får beskjed om hvilket lag ditt barn er satt opp på, ser du etter din avdeling i terminlisten. Deretter ser du når og hvor kampene går. Vi prøver lagene 5. mai, og gjør justeringer om vi må. Er du usikker på hvor banen laget skal spille på er, klikker du på banenavnet så vises det i et kart. Husk leggskinn til kampene. Anbefalt sko: Fotballsko for grus- og kunstgressbane.

Treningskamper
Før seriestart arrangerer vi treningskamper både for spillere, lagledere og dommere

lørdag 5. mai klokken 14-17 på KFUM Arena.

Dette blir et internt arrangement med justering av lagene til serien, lagene spiller mot de andre lagene slik vi spiller seriekamper, det blir premie til alle spillere, pausekos og generell opplading til seriestart torsdag 10. mai. Jeg vil gjerne at det tas lagbilde denne dagen, og er det noen ivrige fotografer blant oss ønsker jeg så mange bilder som mulig fra treninger, kamper og turneringer. Bare knips og send til meg. I hovedsak vil disse brukes til en avslutningsfest etter seriespill, og til årsrapport.

Flott om noen kan ta på seg å ordne drikke (vann og evt. saft), boller e.l. og frukt.


Kontingent og medlemskap
Jeg nevnte på forrige trening at alle som etter noen få prøvetreninger bestemmer seg for å være med i klubben må melde seg inn og betale kontingent. Mulig noen av jentene misforstod litt. Hvis du allerede har meldt ditt barn inn i klubben og har betalt medlemskontingent (fornyelse ble sendt ut i mars), skal du ikke gjøre noe mer i denne omgang. Hvi du ikke har meldt ditt barn inn i klubben, må du gjøre det umiddelbart, ellers vil hun ikke får være med å spille kamper. Klubben er streng på dette punktet. Den viktigste årsaken til det er at spillerne blir forsikret gjennom klubben, og uten kontingent ingen spillerforsikring. På et senere tidspunkt kommer vi til å kreve inn en treningsavgift for vårt lag. Det må vi gjøre for å kunne fylle på med litt utstyr som trengs til treninger og kamper, og for å kunne delta på cuper og turneringer.

3+3 turnering
Se vedlagte invitasjon til Kåffas egen 3+3 turnering 2. og 3. juni. Dette blir kjempegøy! Jentene vår har spilt mye 3+3, så dette er et kjent kampformat. Håper at alle kan delta, men har forståelse om det allerede er lagt andre planer. Alle kamper vil gå på en av dagene, sannsynligvis på lørdag. Avgift  130,- per spiller, innbetales til en senere angitt konto. Grunnen til at vi ikke har konto, er at vi p.t. ikke har kasserer. Flott om en av dere kan ta på dere å opprette en konto og å holde orden på klubbkassa vår!

Hvis det er noen som har fått denne e-posten og som har barn som ikke lenger er eller skal være medlem, eller ikke har tenkt å melde barene inn i klubben, er det riktig tidspunkt å melde fra på nå. Har du fått tildelt drakt, vil jeg gjerne ha den tilbake. Kan leveres i posthylla i hallen eller i min private postkasse i Sandstuveien 10.

Hilsen Thor Jørgen



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar