torsdag 7. mai 2015

Dugnadsarbeid for J2003

I et forsøk på å skape litt mer oversikt over dugnadsarbeid på laget, og å fordele oppgaver uten at dugnadsansvarlige må mase veldig mye, har vi satt opp en oversikt over dugnader i en doodle. Noen er allerede gjennomført, og flere dugnader kommer. Oversikten oppdateres etterhvert. Vi ønsker å kommunisere en tydelig forventning om at alle foresatte må stille opp. Alternativet til dugnader er en langt høyere treningsavgift.

Sjekk ut doodelen her: http://doodle.com/z3ppw5qdmnv622a3

Sjekk datoer og meld deg om du kan, jo før jo heller. De nærmeste dugnadene er i forbindelse me3d 3vs-cupen. Har skal det rigges baner fredag kveld, og tas med frukt lørdag. Vi har også reservert klubbstua for et sosialt arrangement lørdag kveld etter cupen, med film og pizza. Vi kan også vurdere overnatting om mange nok voksne kan være med. Skriv inn navn slik som det står under: Spillers fornavn (foresattes fornavn) og kryss av slik at feltet blir grønt. Datoene for de uspesifiserte dugnadene til høsten er tentative og vil kunne flyttes

Det som er gjennomført til nå: 

Deltakelse på Jentecamp Lunde:
Amalie (Thomas), Helena (Fredrik), Paula (Lisbeth), Ingvild (Trond), Karen (Thor Jørgen)

Dugnad på Lunde:
Amalie (Thomas), Helena (Fredrik), Paula (Lisbeth), Ingvild (Trond), Karen (Thor Jørgen), Delia (Hanne), Delia (Paulo), Elise (Trude), Elise (Bård), Pernille (Anette), Pernille (Jarle) og Victoria (Dag).

NM KFUM-Stabekk
Vaffel: Karen (Thor Jørgen) 
Kaker: Mathilde (Hanne) og Elise (Trude)
Vakter: Anna C (Synnøve), Frida (Kjetil)

Kan hver og en av dere som har gjennomført dugnad sette dere opp selv? Hvis det er noen som har vært med på dugnad som ikke står her: si i fra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar