torsdag 30. april 2015

Cupkamp og folkefest!


Onsdag 6. mai klokken 18.00 blir det folkefest og NM-kamp mot Stabæk på KFUM-Arena.
Dette blir det største arrangementet i klubbens historie og klubben ønsker derfor å samle hele Kåffa-familien til fotballfest denne kvelden.
Klubben ber dere derfor om følgende:
  • Alle lag stiller med 2 stk langpannekaker og ca 2 liter vaffelrøre som leveres på kjøkkenet i hallen innen klokke 17:00 onsdag 6, mai. Si i fra innen fredag 1. mai til Hanne hvis du kan bake.
  • Alle lag stiller med tre voksne som kan være med på å hjelpe til praktisk med vakthold, parkering, billettsalg o.l. Frammøte på kampdag klokken 16.30 på møterommet for fordeling av oppgaver. Si i fra innen fredag 1. mai til Hanne hvis du kan stille.
  • Alle spillere som ikke spiller kamp, stiller med sine spillere i Kåffa-drakt på arenaen for å være med på å heie og skape stemning på stadion. Alle barn i klubben kommer inn gratis.
Klubben har mobilisert klubbens supportergjeng «Kåffa-profetene» som kommer til å gå foran med sang og heiarop. Det tror vi vil være med på å lage tidenes stemning på arenaen.
Kåffa-middag
Det blir mulighet til å kjøpe middag i klubbstua før kampen. Dette blir en fin oppladning til kamp med siste nytt om lagoppstilling og formen til spillerne fra A-lags trenerne osv. Ta med hele familien på et hyggelig måltid med kåffa-venner.
Pris: kr. 100 fra 12 år og eldre, kr. 50,- for barn 3-12 år.
Middag forhåndsbestilles via klubbens hjemmesider innen 3, mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar