søndag 15. mars 2015

Jentecamp Lunde leirsted 24. - 26. april

Som mange av dere er orientert om og noen har hørt rykter om, har vi i noe tid jobbet med å få til en felles treningsleir med jenteårgangene over og under vår egen. For å få dette til, har vi vært avhengig av støtte fra klubben. Fredag fikk vi endelig meldingen vi har ventet, om at klubben støtter oss økonomisk slik at det blir gjennomførbart. Sett derfor av helgen 24. - 26. april. Vi reiser ned fredag etter skole og jobb, og kommer hjem en gang etter lunsj søndag. På Lunde blir det fotball, leker, underholdning, matlaging, opprydding, dugnad og alt som hører med på treningsleir. Vi er avhengig av at det er noen voksne som blir med. Si derfor gjerne fra om du har lyst og anledning til å være med, og hva du eventuelt kan tenke deg å ha som oppgave, så ser vi hva vi får til!
Selv om vi får raus økonomisk støtte, får vi ikke til å gjennomføre dette helt uten egenandel. Vi må regne litt mer og diskutere litt mer før vi setter en sum. Kommer tilbake til dette før påske, sammen med et utkast til program for helgen. Vi vil gjøre det sånn at det blir bindende påmelding ved innbetaling av egenandel.
Vi gleder oss til en hel helg på Lunde, med jentefotball og våre årganger i fokus, og tror det kan bli en vanvittig fin start på årets sesong!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar