lørdag 2. august 2014

Takk for deltakelsen og innsatsen på Norway cup 2014!

Norway cup 2014 ligger nå veldig ferskt bak oss. Det har vært en uke full av fotball, moro, samhold og utvikling av nye vennskap. Det har vært utrolig moro å se jentene finne sammen på kryss og tvers, se dem finne på ting sammen, på overnattingsbesøk, på tivoli, på show og alt det andre de fant på. En fantastisk uke for oss alle. Jentene har vist seg fra sin alle beste side, selv om det ble lange dager og det var litt slitsomt å spille i den verste varmen. Det har også de foresatte, med stort engasjement og støtte fra på sidelinjen!

Det ble mange kamper fordelt over noen ganske få dager, og jentene hadde en flott utvikling i løpet av uka. Vi var så heldige at vi fikk delta på en økt med (de gamle?) heltene Halvard Thoresen, Gøril Kringen og Stig Inge Bjørnebye i regi av Telenor Xtra. Det ga nok en liten ekstra motivasjon midt i uka! På denne økta var vi sammen med 2004-jentene, som vi har et veldig godt samarbeid med på flere områder.





Laglederne og trenerne fikk anledning til å bli bedre kjent både med hverandre og med spillerne siden vi var så mye sammen. Vi fikk til mange gode samtaler, og ble inspirert til å finne noen fokusområder å trene på framover. Mer info om det senere.

Paula stilte med årets overraskelse i form av kake til alle etter siste kamp for kåffa hvit fredag kveld. Tusen takk! Det smakte.

Neste cup blir Jentefestivalen 5. - 7. september. Gleder meg allerede!

Første ordinære trening blir tirsdag i uken skolen begynner. Sannsynligvis blir det en ekstratrening helgen før siden det ene laget har kamp i treningstiden.Info om det kommer.

Tusen takk til dere alle for en flott uke!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar