søndag 14. juni 2015

Laginndeling Norway cup

Laginndelingen til Norway cup er klar:


FC Kåffa Kåffa United
Lagledere: Thomas og RogerLagledere: Fredrik, Paulo og Thor Jørgen
Anna CMaja
KajaSynnøve
AlvaFrida KH
VictoriaRuna
JuneElise
ElineIngvild
RikkeDelia
PernilleAnna S-O
AmalieHedda
Frida KHelena
MathildeKaren

 Paula


Kampoppsettet legges ut så snart det er klart.

Det blir felles grilling og deltakelse på åpningsshowet lørdag.

God sommer!

tirsdag 9. juni 2015

Treningsavgift og Enjoy-guide

I år som i fjor må vi delta på Kåffas Enjoy-guide dugnad. Alle som spiller i serien må betale kr. 500,- og får for det to stk Enjoyguider. Hver enjoyguied har et bonuskort, som snart er tjent inn i forbindelse med julehandel aller annet. Enjoyguidene kan selges videre eller gis bort som gave, og deles ut når vi får dem fra klubben til høsten.

I tillegg trenger laget penger, til innkjøp av noe utstyr (det går litt baller, ballnett, hansker, vester osv), baneleie, deltakelse på cuper og turneringer og etter hvert kanskje også til sosiale aktiviteter.

Som orientert om på foreldremøte i vår setter vi treningsavgiften for høsten 2015  til kr. 1 500,-. Grunnen til at vi setter opp treningsavgiften er en forventning om høyere aktivitet framover (flere treninger og cuper) og at vi vil starte å spare penger slik at vi kan reise på treningsleir til Barcelona sommeren 2017 eller 2018.

Vi ber derfor om en innbetaling på kr. 2 000,- fra hver spiller innen 1. juli til konto

1503.40.94877

Innbetaling dekker følgende:
kr.     500,- Enjoyguide  (felles dugnad i klubben)
kr. 1 500,- Treningsavgift høst 2014 (baneleie, cuper, turneringer, utstyr)

Til sammen kr. 2 000,-

Merk betalingen med spillerens navn og Enjoy+treningsavgift 2015.

Tur til Barcelona kan bli vanskelig å få til dersom egenandelen blir for høy. Vi er derfor avhengig av at jentene og vi voksne gjennomfører noen dugnader for å samle penger. Om noen har forslag til inntektsgivende dugnadsarbeid: Ta kontakt med Hanne Letelier (mammaen til Delia) på e-post: hanne.breigutu@gmail.com eller Anette Kristiansen (mammaen til Pernille)på e-post: anette.kristiansen@viatravel.no

Ingen dugnader er for små! Sett jentene i gang selv: Bake kaker/steke vafler og selge i byen, ved trikke- buss- og t-baneholdeplasser. Selge do- og tørkepapir. Selge ulltøy. Hagearbeid: rake, klippe, høste. Dekkskift, bilvask. Flere ideer? Noe kan gjøres i småskala. Kankskje vi kan få dem til å inspirere hverandre?