torsdag 29. januar 2015

Fotballskole i vinterferien

KFUM-Kameratene Oslo arrangerer for første gang fotballskole i vinterferien, fra 16.-19. februar. Fotballskolen er for gutter og jenter i årgangene 2006 til 2002.

Trenere
Årgangsansvarlig, Marius Jacobsen på KFUM-Akademiet er hovedansvarlig for det sportslige opplegget. Trenere fra akademiet og lag i klubben vil delta. Det legges opp til to økter hver dag, med lunsj midt på dagen

Tema
Tema for treningene er;  Avslutninger og 1-mot-1 ferdigheter.

Programmet for dagene er
Kl. 09.00 - Frammøte og innlogg
Kl. 10.00 - Trening i KFUM-Hallen
Kl. 11.30 - Lunsj/ m aktiviteter
Kl. 13.00 - Trening Ute
Kl. 14.30 – Avslutning av trening
Kl. 15.00 - Utlogg  

Ta med
Fotballsko, leggskinn, innesko for trening i hallen, godt og varmt tøy i forhold til været og drikkeflaske.

Mat
Lunsj er  inkludert i prisen.

Andre aktiviteter
Det blir aktiviteter som bordtennis, fotballtennis, M-station, Sjakk, Quiz osv. i pausene mellom øktene.
Hvem kan delta
Fotballskolen er åpen for alle spillere også de som ikke er medlem i KFUM-Kameratene

Pris
Prisen kr. 1 700,- alt inkludert
Søskenmoderasjon kr 1 500,-

Påmelding
Påmelding er godkjent når online betaling er gjennomført

tirsdag 13. januar 2015

Fotballskoler i Kåffa-regi 2015

Det har de senere årene vært en økt forespørsel etter fotballaktiviteter på KFUM-Arena i vinterferien og høstferien.  Vi har derfor besluttet å gjøre et forsøk på å arrangere fotballskoler mandag – torsdag i disse feriene for de som ikke har dratt på hytta eller har andre aktiviteter de ønsker å prioritere. Skolene vil bli bemannet med akademitrenere og treningsopplegget vil bli utarbeidet av dem sammen med utviklingsansvarlig Kristian Rem.

Vi har også hatt en god dialog gående med Barcelona training og blitt enige med dem om at det arrangeres FCB camp på KFUM-Arena også i år. De står for alt det praktiske og stiller med fagansvarlige fra akademiet til Barcelona,  vi holder fasiliteter og får mulighet til å rekruttere trenere som får trenerkurs og daglig oppfølging av trenere FCB.

Klubben kommer tilbake med mer info om priser og det praktiske rundt dette fort som mulig. Første ferieskole er allerede i vinterferien.

Her er datoene for alle årets fotballskoler:
Vinterfotballskole                           16.02 – 19.02     Jenter og gutter for årgangene 2006 – 2002. Påmelding i slutten av januar

Sommerfotballskole                       29.06 – 03.07     Jenter og gutter for årgangene 2006 – 2002. Påmelding etter sesongstart

FCB camp                                         10.08 – 14.08     - settes opp av FCB, info og påmelding via billettservice

Høstfotball                                       28.09 – 01.10     Jenter og gutter for årgangene 2006 – 2002. Påmelding i August.

mandag 12. januar 2015

Brukerundersøkelse KFUM-Kameratene

Hei.

Håper dere alle har kommet godt i gang med det nye året.

Klubben vår er i stadig vekst og utvikling og det er viktig for oss i staben å få innspill fra spillere, trenere, ledere, foresatte osv om arbeidet vi driver slik at vi kan gi et best mulig tilbud til flest mulig. Staben har derfor laget en enkel spørreundersøkelse som vi håper flest mulig vil svare på, en liten premie har vi også satt opp som trekkes blant de som svarer.

Link til undersøkelsen er: https://easyfact.no/reply/vjpejivlgd, svarfrist er fredag 23. januar.

Desto flere svar vi får desto bedre bilde får vi av virksomheten vi driver. Alle tilbakemeldinger er nyttige for oss!


Mvh 

Thor-Erik Stenberg
Daglig leder
KFUM-Kameratene Oslo

søndag 4. januar 2015

Justering av treningstidspunkt på tirsdager

Hei alle sammen og godt nytt år.

Vi har til nå trent fra kl 18:30 til 20:00 på tirsdager, selv om vi egentlig kun har hatt kunstgresset fra 19-20.  Før november så trente J2007 før oss, og da fikk vi ofte bruke ledig plass fra kl 18:30. Nå er det imidlertid et guttelag som trener før oss og de bruker hele banen hele timen. Det er derimot ingen som trener etter oss, slik at fra 2015 så justerer vi treningstiden til 18:45-20:15. Dette gjør at vi er ferdig oppvarmet til kl 19:00 også har vi 75 minutter på kunstgresset, i stedet for 60 minutter som det har blitt i november og desember.

Gleder meg til å ses igjen på trening tirsdag!


-fredrik