mandag 27. oktober 2014

Høstsamling 2014 for ledere, trenere og foreldre på lagene

Vi deler følgende melding som kom fra Thor Erik, daglig leder i KFUM-kameratene:

Vi har gleden av å invitere til høstsamling for Kåffa ledere og trenere, foreldre på lagene og andre venner av Kåffa fotballen tirsdag 11, november kl. 19.00 i klubbstua.
Med oss på samlingen er Hans Erik Ødegård, far til Martin Ødegård, og tidligere toppspiller for Strømsgodset og Sandefjord. Vi ser fram til å høre hvilke tanker og erfaringer han har gjort seg som pappa til en av landets største fotball talenter, og i forhold til spillerutvikling på et generelt grunnlag. 
Årets klubbpriser vil også bli utdelt på arrangementet.   
Påmelding gjøres etter først til mølla prinsippet til tes@kfum-kam.no. De første 150 som melder seg på får plass.
  
Mvh
Thor-Erik Stenberg
Daglig leder

fredag 10. oktober 2014

Futsal-serien: Litt informasjon


I morgen drar vi i gang med Futsal, og vi gleder oss! Motstander i første kamp blir oss selv. Det betyr at alle møter opp senest 30 minutter før første kamp begynner, dvs senest kl 0900, på Oppsal Arena, bane 3. Oppsatt motstander Årvoll er på en annen cup, men vi har fått lov til å sette inn eget lag mot oss selv. Det er supert at vi får til en treningskamp inne før vi møter motstandere. Vi deler inn i lag i morgen tidlig; to lag som spiller mot hverandre første kamp, og to lag som spiller hver sin omgang i andre kamp.

Det er litt forskjell fra gang til gang hvor mange og hvem som stiller. Vi har derfor ikke faste lag i futsalserien.

Litt om reglene:
• Det spilles med mindre, bløtere og tyngre ball
• 5 spillere på hvert lag (inkludert keeper)
• Alle kampene spilles i helgene
• Innspark, ikke innkast
• Kroppstaklinger og sklitaklinger er ikke lov
• Terskelen for frispark er lavere enn i fotball 


Når det gjelder garderober følger vi dette oppsettet:

Bane 1 har garderobene 1 & 2
Bane 2 har garderobene 3 & 4
Bane 3 har garderobene 7 & 8
Bane 4 har garderobene 19 & 20. Inngangen nede (ved parkeringen) kan også benyttes (også for publikum) hvis oppsatt kamp går på denne banen.
Ses i morgen!

mandag 6. oktober 2014

Young Yes starter opp igjen

Følgende melding er lagt ut på Young Yes sin FB -side:

Kjære foreldre.
Endelig er vi i gang med en ny Young Yes-kveld i kåffa-hallen! Neste fredag (10.okt) kl 1900 åpner dørene! Dette året er det Lars Røttingsnes og Mari Lillegrave som er ledere av Young Yes. I tillegg vil jeg (Erik Lundanes Jonvik) også være med ganske mye. Young Yes er nå for 2004-2002. Vi ønsker dermed 2004 velkommen. Jeg (Erik Lundanes Jonvik) skulle gjerne ønske at vi klarte å få med 2001-gjengen på Yes også. Yes går annenhver lørdag (neste yes er lørdag 11.okt). Vi gleder oss til et nytt semester med mye morro og gode opplevelser!