onsdag 18. juni 2014

Feriefotball for KFUM 2003/04

Takk for en meget spennende kamp i dag, mellom to jevne og ikke minst gode lag! Det var gøy å se på.

Vi har snakket med 2004-laget og vi vil sammen prøve å få hjulpet jentene i gang med litt fotballspilling i ferien, for de som er hjemme og som har lyst. Vi prøver med lørdager kl 11:00 og spill en times tid på en av sjuerbanene på Ekeberg. Tanken er at jentene etterhvert skal kunne klare å organisere dette selv i størst mulig grad. Dette er altså ikke ment å være, og kommer ikke til å bli, noen form for organisert trening, men et lite puff i retning av økt egeninnsats og -trening.

Førstkommende lørdag kl 11:00 kommer Fredrik til å være tilstede og møte de som har lyst til å spille litt.

Håper mange har lyst til å spille litt fotball og treffe lagvenninner.

tirsdag 17. juni 2014

Tilbud om feriefotball på KFUM Arena

Vi satser på en morsom og inspirerende uke med masse aktivitet på KFUM Arena, og kanskje får barna et nytt favorittlag i VM?:)

Se mer informasjon på bildet under, påmeldingsfrist er bare å se bort fra, men tenk raskt (før helga) :)
Oppdatert: Ny frist for påmelding: 27/6.
Vi er rundt 30 hittil, og håper på 30 til!:)

Jeg har med meg dyktige instruktører fra vårt Akademi, og også en egen jentetrener som spiller på a-laget til KFUM. Håper mange jenter har også lyst til å være med!

For de som ikke er/har dratt på ferie er dette en meget godt måte å lære noe nytt om fotball, få en ny venn eller venninne og få mer lyst til å spille fotball!

Klikk på bildet under for større versjon.



Sportslig hilsen

Kristian Rem
Utviklingsansvarlig
KFUM Oslo

fredag 6. juni 2014

Trening på søndag

For de som har lyst og mulighet til å trene litt på søndag, så samles vi ved 7'er-banene på sletta (der vi spiller hjemmekamper) kl 16:00 og holder på til 17:30. Vel møtt :)

Young Yes i kveld

Alle jentene på laget oppfordres til å bli med på sosial kveld i Kåffahallen i kveld, 6. juni. Ta med penger til brus og noe å bite i og gjør deg klar til en alle tiders kveld med andre fra Kåffa. Tidspunktet er 19-22. Tilbudet er til barn fra 5-7. klasse.

tirsdag 3. juni 2014

Lær deg brasilianske fotballfinter

Snart begynner fotball-VM i Brasil, og om ikke lenge tar vi fotballferie for sommeren. Da kan det være lurt å trene litt på egenhånd, eller sammen med en venninne. Denne videoen viser flere av fintene som de gode spillerne fra Brasil er kjent for. Disse kan man lett øve på helt alene i ferien. Tenk å komme tilbake til Norway Cup og få til noen av disse i kamp!

Klikk på linken under for å se Youtube-videoen:
https://www.youtube.com/watch?v=bzjVnj8Gms4

I tillegg så får du trent engelsken din når du ser på videoen :)

Lykke til!

Åpen dag på KFUM Fotballakademi 5. juni!


mandag 2. juni 2014

Kamp nr. 5 Nesodden - KFUM 2. juni

Nesodden og årets lengste bortetur stod for tur i dag. På grunn av at mange på KFUM 2 ikke har anledning til å spille sin kamp på torsdag har vi byttet litt om på lagene denne uka. Jentene fra Nedre Bekkelaget var med oss i dag, mens Maja og Ingrid hjelper til KFUM 2 mot Bækkelaget på torsdag.

Nesodden spilte vi mot i fjor også, og vi husker at de var et godt lag. De løper masse, er gode i duellene og er flinke til å spille ballen. Dette fikk vi merke også i dag. Vi fikk et par raske mål i mot, men etter dette ble innsatsen litt bedre, vi var bedre til å holde posisjonene våre, noe som gjorde at vi klarte å spille oss frem til ganske mange gode sjanser, men det mangler fortsatt litt når det gjelder det siste som skal til for å få ballen i mål når vi har muligheten. Det skal vi trene mer på. Vi fikk til mye av pasningsspillet som vi øver på, og som regel når vi mistet ballen så jobbet vi hardt for å vinne den tilbake.

Innimellom så glemte vi oss litt ut og glemte å passe på motspillerne, og noen ganger ble vi stående litt for mye å se på, og da lar ikke Nesodden seg be to ganger. Da fosser de fremover og har mange gode angrep som er vanskelige å forsvare seg mot.

Vi reduserte en gang helt på slutten av kampen hvor Stina avsluttet et meget godt angrep der ballen var innom flere av Kåffa-spillerne. Det viser at når ballen går fort fra jente til jente så er det vanskelig å forsvare seg.

Sluttresultatet ble 13-1 til Nesodden, men vi tar med oss mye positivt fra kampen likevel. Humøret var veldig bra gjennom hele kampen, og vi prøver å spille god fotball, selv om vi møter et meget godt lag.

Rikke var dagens Fair play-kaptein. Hun stod også i mål i første omgang og hadde flere klasseredninger. Det hadde også Frida som stod etter pause. Begge var uredde og ryddet opp i stor stil ved flere anledinger.

Nå har ikke KFUM kamp før om to uker, da er det duket for et skikkelig Kåffa-oppgjør :)

Heia Kåffa!