torsdag 21. juni 2012

KFUM 1 - Lambertseter

Sola skinner alltid på Kåffa-jentene når de spiller kamp!

I dag var det Lambertseter som kom på besøk på Ekebergsletta, og det var lenge en jevn kamp. Etterhvert viste Lambertseter-jentene at de er litt eldre og har spilt litt lengre, men bare vent!

Nå er det Kåffa-sommerferie, men supert hvis alle spiller litt ball og koser seg utover, så møtes vi alle igjen i august!

God ferie og heia Kåffa,



fredag 15. juni 2012

KFUM 3 - Sterling

KFUM 3 spilte en meget god kamp idag med mange fine pasninger og scoringer. Sterling er et godt lag, så jentene fikk løpe mye. Kampen var veldig jevn, men bortelaget vant til slutt 5 – 7.
Tusen takk til foreldre som var tilstede og støttet opp om jentene i fint norsk sommervær. Vi er klare til siste kamp før ferien neste uke.

Kolbotn - KFUM 1: 8 - 0


Forrige gang Kåffa-jentene møtte Kolbotn, fikk de etter hvert lov til å bruke fem spillere på banen, fordi Kolbotn var så suverene. Derfor var vi imponert da Kåffa gikk til pause med bare ett minusmål borte på Sofiemyr 14. juni.

Men i andre omgang viste Kolbotn at de har spilt fotball lenge - og Kåffa fikk lov til å ha en spiller til med på banen :) Det var jo bra, siden hele 11 Kåffa-jenter møtte opp denne torsdagen, og alle ville spille så mye som mulig.

Så når alle er så ivrige, kommer dette til å bli veldig bra.
Heia Kåffa!

torsdag 14. juni 2012

Feriefotball - KFUM oppfordrer jenter til å delta

Fra KFUM Fotball v/Eivind Arnevåg


Vi er nå 20 deltakere på "Feriefotball" - fotballskolen til KFUM 2.-6.juli på KFUM-Arena - men en jente bare er påmeldt! 

Vi har to flotte jentetrenere Adelen og 
Camilla som er gode spillere og gode forbilder! Barna kan også delta på enkeltdager og betale for det, og ikke hele uka.


Påmelding: kfumfotball.org

torsdag 7. juni 2012

KFUM 1 - Gruner 2 : 3-6

Nok en solfylt dag på Ekebergsletta. I dag møtte ni kåffa-jenter til kamp, så alle fikk spille 2 halve omganger hver. Kåffa 1 blir flinkere og flinkere for hver kamp- og spilte langt jevnere enn 3-6-resultatet skulle tilsi.

Vi er imponert-fortsett sånn!

Fotball i ferien? Mange fra laget skal!

12-13 av jentene på 2003-2004 laget har meldt seg på Fotbalcamp12 som arrangeres på KFUM Arena 13.-17.august.

Det er en privat fotballskole med trenere fra England som leier KFUM. De som driver det er tidligere ansatt i klubben, Per Brosstad, og en pappa som trener et guttelag i klubben, Knut Akselsen.

Url-en til nettsiden er litt vanskelig å finne, også når man søker på Foballcamp på Google:


Fotballcamp 12 i uke 33
Påmelding


Pr i dag er det fortsatt ca 25 plasser ledig og altså veldig mange av jentene på laget som er med! Det er gøy og gjør nok susen på balltouchen i sommer!

Hvis du vil vite hvem som skal være med så trykker man på "info" knappen på påmeldingssiden:


Tusen takk for bursdagssang

Tusen takk til alle jentene for bursdagssang på trening idag. Veldig gøy.

Hilsen Roger

Fredrik, pappaen til Helena, passet på en klokke som ikke kom tilbake til eieren på trening onsdag!
Ta kontakt med  Fredrik på mobil 91157956

onsdag 6. juni 2012

Nytt fra Klubben

Av Eivind Arnevåg

Kåffacupen 3v3
Det ble en kjempeflott opplevelse 2.juni på KFUM-Arena. Vår første 3x3 turnering. 10 baner og 20 lag i aksjon samtidig. 147 lag med. Ny rekord for første gangs arrangør. Flott innsats av foreldre til rigging, kiosk, speakertjeneste, grilling, premieutdeling, konkurranser, dømming, rydding og fullføring av en fantastisk lørdag med idrettsglede. Bra overskudd til klubben blir det også..og solen smilte varmt og mye... Hold av 1-2.juni 2013!!






Seriekamp for A-laget og YES-kveld
A-lagskamp i 2.divisjon kommende lørdag 9.juni. Da kommer Fana fra Bergen på besøk. Kampstart kl.16.00 Etter det er det YES -kveld - siste før sommeren - Fra 14 år og oppover- Møte - Fotball- Kiosk - Kafe - Moro - og bra fellesskap

Feriefotball
Fotball skole 2.-6.juli for dere som er hjemme i byen... Meld på via hjemmesiden vår: http://kfumfotball.org - Venstre marg- meld på arr.
Send videre til alle spillere og foresatte.
http://db.tt/YeegWfhV

Ukas apell
Lørdagen med 3v3 turneringen minnet meg om hvor viktig det er å se etter Idrettsgleden - i det vi holder på med - Se gleden i øynene
på barna - Da lykkes vi!


fredag 1. juni 2012

Endringer på bloggen

Bloggen er nå endret tilbake til opprinnelig design. Beklager litt frem og tilbake. Den nye visningen fungerte noe dårligere i ulike nettlesere, på Ipad samt at kommentarfeltene ble litt usynlige. Dette har jeg fått tilbakemeldinger på. Derfor er det altså tilbake til en enklere visning. Håper det er ok!

Si din mening
Si gjerne din mening ved å legge igjen en kommentar under.  :-)

Se bildet for å finne ut hvor du legger igjen kommentar. Man kan legge inn kommentar uten å logge seg på med e-postadresse!

Av Monica

31.05: KFUM 1 - Ellingsrud: 2-8

Nok en solfylt dag på Ekebergsletta, og nå var det Ellingsrud som stod for tur for KFUM 1-jentene.

På forhånd fortalte Ellingsrud-treneren at laget har spilt fotball i mange år, så vi var spent på å se om de var fryktelig gode.

Kampen var lenge jevn, men etterhvert klarte de gul-grønne å score mange mål. Men Kåffa-jentene ga aldri opp, tross armskade og ball i fjes, så selv om det ble tap med noen mål, gjorde jentene det med stil!

Og i helga er det 3V3-cup. Heia Kåffa!

Av Line Fransson


Holmlia - KFUM 2

Holmlia tok i mot et litt redusert KFUM 2 lag på Hundesletta i går, og vi fikk se en veldig god kamp sett med kåffaøyne. Jentene fikk til masse godt spill, det var mange gode, og målgivende, pasninger, stort engasjement og vi klarte å forsvare oss godt. Kampen endte i kåffas favør, og vi vant med 3 mål.
Vi klarte akkurat å stille lag, 5 spillere. Forrige kamp hadde vi to innbyttere. Nå går vi inn i en periode med mange avslutninger og arrangementer på arenaer utenfor fotballen, og jeg har forståelse for at jentene fra tid til annen ikke kan stille på kamp. Men, for at lagene skal stille, er vi avhengig av tilbakemeldinger. Derfor er det avgjørende at vi får beskjed om det er slik at noen ikke kan være med på kamp.

Thor Jørgen